Terug naar jouw essentie
zelfhelend vermogen
levensenergie

Waar staat kundalini voor? 


Kundalini staat voor levensenergie. Kundalini energie is werkzaam in ieder persoon en stroomt in lichte mate altijd door je lichaam. De energie werkt in alle aspecten van je leven door: fysiek, mentaal en spiritueel. 

Wat kan een kundalini bodywork sessie je brengen? 


Doordat jouw kundalini wordt geactivieerd maak je een innerlijkreis naar binnen, naar jouw kern en de onderdrukte delen van jezelf. 

Vastzittende en emoties en blokkades komen aan de oppervlakte jouw zelfhelende vermogen wordt geactiveerd.
Dit heeft een diepgaand en helend effect. Je komt thuis in je lijf en voelt de connectie met jezelf op een dieper niveau. 

Een kundalini bodywork sessie is voor jou als?   • Je het verlangen voelt om de connectie te maken met jouw kern, jouw essentie, los van alle conditioneringen en oude patronen.
  • Je een diepere connectie wil ervaren met jezelf en vanuit daar met je omgeving.
  • Je jouw eigen vuur, creatie en passie weer wilt voelen branden.
  • Je er klaar voor bent om oude patronen en niet helpende overtuigingen los te laten om in jouw eigen kracht te staan.

Wat kun je tijdens een sessie verwachten? Vanuit Bontgenoot bieden we zowel indivduele sessies als in groepsverband. 

Tijdens sessies werken we met de adem-en lichaamsgerichteoefeningen, drukpunten, energiewerk, hypnose en soundhealing.
We werken op de drie verschillende niveaus van energetisch, lichamelijk en op mentaal

Individule sessies Vooraf aan de sessies vindt een uitgebreide intake plaats. Bij de start van een sessie beginnen we met een voorgesprek en het stellen van jouw intentie voor de sessie.

Waar loop je tegen aan? Welke patronen herken jij in jouw leven?
Wat zijn belangrijke gebeurtenissen? Waar verlang je in het hier en nu naar?

Vervolgens doen we een aantal lichaamsgerichte oefeningen en ademwerk. We vervolgen de sessie waarbij je op een comfortabel matras mag liggen. Doormiddel van prachtige muziek wordt je meegenomen op een innerlijke reis.

Afhankelijk van de behoefte en wat nodig is in het proces voel ik aan wat nodig is en werk ik met verschillende technieken. Adem-en lichaamsgerichteoefeningen, drukpunten, energiewerk, hypnose en soundhealing.

Middels deze technieken nodig ik jouw lichaam uit om de kundalini energie te laten stromen. Emoties en patronen komen aan de oppervlakte waardoor je ze kan gaan loslaten. Het loslaten van deze emoties kan op verschillende manieren.

Hierin is geen goed en fout. Je kan tintelingen ervaren. Je kan je stem inzetten, je kan gaan trillen of schokken, huilen, boos worden. Tijdens het proces draag ik zorg voor een veilige setting.
Het is belangrijk het proces niet te forceren en te volgen wat zich aandient. De ervaring leert dat je altijd krijgt wat op dat moment passend voor je is.

groepsessieTijdens een groepssessie kom je samen met gelijkgestemde. Tijdens een diepgaande reis begleid met muziek maak je verbinding met jezelf en de groep. 

Werken in groepen is vaak ontzettend krachtig. Je kunt met elkaar delen, waar je de behoefte voelt en vaak is er veel herkenning, waardoor je gesteund en gedragen voelt. 

Een groepssessie kan oook een laagdrempelige manier zijn om kennis te maken met de kudndalini energie. Ook als je al bekend bent met deze energie kan het fijne manier zijn om deze te onderhouden. 

We werken in kleine groepjes van 6-8 personen. 

Nazorg na een sessie 


Kundalini is een zeer krachtige energie.
Je activeert jouw zelfhelend vermogen en komt in een proces waarbij je jezelf laagje voor laagje tegenkomt. Belangrijk is om hierin mild naar jezelf te zijn, niets te forceren.

Een sessie werkt altijd een tijd door. 20% ervaar je op de mat en de rest in jouw leven. Het is belangrijk om de tijd te nemen om goed voor jezelf te zorgen, zodat je nieuwe inzichten kan integreren en vanuit daar bewuste keuzes kunt maken. Na een sessie kan je mij altijd benaderen en zal ik het contact onderhouden. Na een sessie geef ik tools mee om jouw proces te ondersteunen voor een fijne integratie.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste audio's en exclusieve tips ontvangen? Word lid van de nieuwsbrief!