Gevoelsmens
Pedagogische achtergrond
Doelgericht

Over mij

Ik help graag anderen om weer de connectie te voelen met zichzelf en vanuit daar krachtige keuzes te maken.

Mijn naam is Renée de Bont, coach, hypnotherapeut en trainer. Vanaf jongs af aan voelde ik al veel aan van de ander. Ik voelde me ook anders dan anderen en vaak buiten de groep staan. Door mijn gezinssituatie moest ik snel zelfstandig worden en stopte ik mijn gevoeligheid weg.Ik deed vooral mijn best om bij anderen aan te sluiten. 
Dit overlevingsmechanisme heeft ervoor gezorgd dat ik goed kan invoelen en aansluiten bij de ander. 

Door de jaren heen heb in mijn weg naar zelfontwikkeling veel inzicht gekregen. Het leerde mij o.a. met emoties om te gaan en met een afstand naar de gebeurtenissen te kijken. Toen ik kennis maakte met het systemische werk en hypnose kwam ik bij een nog diepere laag. Niet alleen leerde ik hoe het voor mij werkte, maar kon ik ook keuzes gaan maken vanuit mijn eigen kern. Ik ging steeds meer ervaren dat ik goed ben, zoals ik ben. Ik begon mijn intuïtief vermogen als kracht te ervaren.

Ik heb jarenlang gewerkt binnen de complexe gezinshulpverlening en heb specialisatie opgebouwd in het werken met ouders en kinderen die kinderen waarbij sprake is van (hoog)gevoeligheid, ad(h)d, hoogbegaafdheid, autisme en trauma.
Ik begon steeds meer vragen te krijgen om naast ouders en kinderen ook anderen te helpen. Ik kreeg de mensen op mijn pad die opzoek waren naar verandering, zingeving, zelfvertrouwen en rust.
De kracht van het onderbewustzijn brengt ons op plekken waar we vanuit onze kern weer in contact komen met onze eigen unieke kracht.

Met Bontgenoot wil ik anderen begeleiden deze connectie weer te maken, zodat ook zij meer vertrouwen balans en plezier kunnen gaan ervaren.

Renee de bontBontgenoot 2022 0544

Kwalificaties

Pedagogiek
I.a. gezinsbehandeling
SH methodiek; stabilisatie bij
Vroeg chronisch trauma.
Systemisch denken en
Familieopstellingen
Energetica
Omni Hypnose basis
Omni hypnose gevorderd
Omni Hypnose Kinderhypnose
Next Generation; Kinderhypnose
Next Generation; Versterken van Ik-kracht
HIN; diverse hypnose verdiepingstrainingen.
Kundalini reiki
Acces bars
BRTT; Body Remembers Trauma Therapy  (inner-Yourney)
TRB: Trauma Release Breathwork

certificeringen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste audio's en exclusieve tips ontvangen? Word lid van de nieuwsbrief!