Persoonlijke aanpak
Doelgericht
Krachtige keuzes

Werkwijze 


Een traject start altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismaking. 
Tijdens de kennismaking bespreken we waar je tegen aanloopt en welke begeleiding of behandelvorm daar het beste bij past. Tevens krijg je uitleg over hypnotherapie, systemisch werken en coaching.

hypnotherapie


Voor diepgaande verandering in gang te zetten werk ik met trajecten van drie afspraken. Vanuit het kennismakingsgesprek wordt een intake ingepland. De intake sessie bestaat uit drie onderdelen.
Een persoonlijk voorgesprek, uitleg over hypnose, een eerste hypnose met de intentie om gelijk meer ruimte te creëren en inzicht in de onderliggende patronen.
De tweede en derde sessie zijn zorg op maat, waarbij we samen kijken naar wat jij nodig hebt voor een blijvende verandering te maken in jouw leven.
Om het resultaat van de sessies te bekrachtigen krijg je tools, zoals een schrijfopdracht of een persoonlijke audio voor thuis mee.Het voor jou gewenste resultaat bereiken is afhankelijk van verschillende factoren.
Iedereen heeft zijn eigen proces en doet het op zijn of haar tempo.
Motivatie en betrokkenheid zijn van belang om de verandering te maken die nodig is.
In de regel ervaar je binnen hypnotherapie binnen een korte tijd een positieve verandering.

Ben jij er klaar voor om deze positieve verandering in jouw leven te maken?

Maak een vrijblijvende belafspraak door naar onderstaande link te gaan.

  • losse afspraak is mogelijk na het volgen van een traject of in onderling overleg.
  • Bontgenoot is niet aangesloten bij een zorgverzekering.
  • Behandelingen worden niet vergoed.
De sessies heb ik als heel bijzonder ervaren. In een paar uur tijd verzet je een hoop werk en toch voelt het ontspannen. Renée werkt heel professioneel terwijl je ook de persoonlijke verbinding voelt. Ze denkt echt mee in wat je 'nodig' hebt en wat je vraag is, zodat je zoveel mogelijk uit een sessie kunt halen. Na afloop kreeg ik een audio opname mee die Renée voor mij had ingesproken. Hierdoor kon ik thuis zelf aan de slag met alles wat we hebben neergezet in de hypnosesessie. Een hele mooie tool om het gevoel van de sessie weer op te roepen en ook praktisch zelf aan de slag te gaan.Renske
Ik heb de familieopstelling van Renee als heel waardevol ervaren. De sfeer en begeleiding was heel liefdevol en fijn. De opstelling is eigenlijk niet goed in woorden te beschrijven, het is heel bijzonder, magisch, het geeft weer wat er onbewust allemaal speelt. Wat een kracht! De eerste dagen erna vond ik heel intens. Maar uiteindelijk probeerde ik het er gewoon te laten zijn. Er op vertrouwen dat het een plek krijgt in mijn systeem. Ik merkte in de tijd erna ook meer een gevoel van vrijheid, dat ik ervoor mocht gaan, ja tegen dingen zeggen, meer vertrouwen in mijn gevoel volgen, lichter.Milou
Er is superveel losgekomen na de hypnose, waar ik je super dankbaar voor ben! Ik heb wel echt weer meer vertrouwen gevonden in mezelf, mijn lichaam, mijn band met de kleine baby en de bevalling.Nadine

Kennismaken

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak vrijblijvend een (bel)afspraak!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste audio's en exclusieve tips ontvangen? Word lid van de nieuwsbrief!