Vertraging
Verbinding
Rust

24 november

 Hoe fijn is een plek waar je met alles in hoe je bent oké bent.Het idee voor een zijnsplek is ontstaan vanuit de veel geziene behoefte om te vertragen, om weer de verbinding te voelen met jezelf.
In een wereld die razendsnel verandert is het een uitdaging om te blijven verbinden met jezelf. 
Wanneer je in verbinding staat met jezelf, voel je duidelijk jouw ja en nee,
vanuit een stevig fundament.

De Zijnsplek is een prachtige plek, dicht bij de natuur.
Een laagdrempelige plek waar je mag aansluiten.

De omgeving en het programma biedt een setting van rust en veiligheid, om vanuit daar ook weer de verbinding te ervaren met jezelf. Je voelt wat jij nodig hebt om van binnenuit ook de weer de connectie te maken met de ander. 

Waar het vaak lastig kan zijn om voor jezelf een setting te creëren die uitnodigt om de ruimte te pakken die je nodig hebt,
biedt de Zijnsplek een omgeving en programma met gelijkgestemde om bij aan te sluiten. Het samen doen werkt krachtig! Er is ruimte voor verbinding, herkenning en erkenning. 

E82df2c5 3250 43fe 8b3f 7814f05cac6a

Ben je erbij? De zijnsplek biedt een veilige ruimte, waar je samenkomt met gelijkgestemde.

Het zijn in de nabijheid van andere mensen zonder dat er aan een rol voldaan hoeft te worden. 
Je bent welkom met wat zich op dat moment ook aandient. Vanuit je kracht en je kwetsbaarheid. Met beide heb je iets te brengen en te halen. 

Voor wie 


De mens die tijd in zichzelf wil investeren om tot verdieping en verrijking te komen. zonder het gevoel dat je iets moet, of opgelost dient te worden.
Het uitgangspunt is namelijk dat je al goed bent zoals je bent.

Vanuit een natuurlijke flow ontstaan inzichten wat jij nodig hebt, om in lijn te zijn met wie je bent en wat je eigenlijk wil 

Het programma 


De ochtenden  tussen 9:00 en 12:00 en begeleid ik samen met mijn lieve collega en vriendin Maartje Molkenboer.

Wat kun je verwachten: 

  • Er worden verschillende tools aangereikt gericht op het creëren van een positieve mindset.
  • Er wordt o.a. gebruik gemaakt van de ademhaling, beweging, contact met de natuur, meditaties, visualisaties. hypnose, opstellingen, klanken en muziek, handwerk en schrijfoefeningen. 
  • Het programma biedt een vaste structuur van terugkerende elementen met meditatie, beweging en creatie. 
  • Het programma wordt tevens afgestemd op de behoefte op de groep en wat zich er op dat moment aandient. 
  • Aan het einde van de ochtend is er ruimte voor een gezellig samenkomen en afsluiten met iets lekkers! 

Locatie 


De ochtend vindt plaats op een prachtige locatie aan de rand van Riel met uitzicht op de Regte Hei. Wanneer het weer het toelaat zullen activiteiten ook buiten plaatsvinden. 

Investering


De investering voor de ochtend is € 33,- 
Incl thee en iets lekkers. 

Over ons


Mijn naam is Maartje en ben al lang werkzaam binnen verschillende werkterreinen in de zorg in verschillende rollen als coach, begeleider, therapeut, trainer, luisteraar of gewoon vanuit compassie probeer ik verbinding te maken met datgene wat er speelt bij iemand.
Ik werk vanuit een systemische kijk, want iets krijgt pas betekenis in de omgang met de ander.

Whatsapp image 2023 04 03 at 094053 1Whatsapp image 2023 04 03 at 101636

Alle emoties en daaraan fysieke sensaties ervaar je in interactie met je omgeving. Het onderzoeken welke betekenis iets heeft zodat je hier weer regie op kunt pakken om dit om te kunnen zetten!  
Maar naast al dat analyseren over al die piekergedachten deze ook weer uit te kunnen zetten. Je vol overgave te kunnen focussen op je zintuigen om daarmee te kunnen “zijn” in het moment. Van piekeren overgaan in staren en mijmeren, want wat is het prachtig in de ruimte tussen de regels!!

Mijn naam is Renée de Bont en ik ben de persoon achter Bontgenoot.
Mijn eigen gevoeligheid en ervaringen uit mijn verleden zijn de aanleiding geweest tot mijn reis in persoonlijke ontwikkeling.
Hierdoor ben ik mijn gevoeligheid en intuïtie steeds meer als kracht gaan inzetten. Ik ontdekte al snel de liefde voor het werken met ouders en kinderen, ik heb ook jaren gewerkt in de jeugdhulpverlening in complexe gezinnen.   

Mijn specialisatie is werken met (hoog) gevoelige ouders en kinderen, maar ook ADHD, autisme, hoogbegaafdheid of trauma.De opleidingen binnen hypnose en opstellingen hebben mijn visie en werkwijze hierin aangepast en het is bijzonder om te zien hoe deze technieken vanuit het onderbewustzijn in zeer korte tijd verandering maken. Het brengt patronen en mechanismen aan het licht die in gesprekken verborgen blijven. Met Bontgenoot help ik graag anderen om weer de connectie te voelen met zichzelf en vanuit daar krachtige keuzes te maken.

Photo 2023 01 26 12 52 56Photo 2023 03 23 16 22 56

Het idee voor de zijnsplek is ontstaan vanuit de wens een laagdrempelige plek te creëren, voor verbinding en vertraging met gelijkgestemde, waarbij de nadruk ligt op dat alles nu al goed is in het moment.
Met Maartje deel ik dezelfde visie en passie voor het leven en de mens, met ook zeker een goede dosis humor en plezier.

Voel je dat je erbij wil zijn?!

Stuur een mailtje naar info@bontgenoot.com. 
Of ga hier rechtstreeks naar het contactformulier. 


We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste audio's en exclusieve tips ontvangen? Word lid van de nieuwsbrief!